Vacature Huidtherapeut

Vacature:

Huidtherapeut

 

Toe aan een volgende stap in je carrière als huidtherapeut? En altijd al willen werken voor een kliniek “waar je gezien wordt”?

Kliniek Dokter Robert is in alle opzichten een buitenbeentje in de cosmetische wereld. We zijn een jong bedrijf met een sterk karakter. Onvoorwaardelijk gericht op de persoonlijke aandacht die onze cliënten nodig hebben. Open, eerlijk en duidelijk in onze adviezen en behandelingen. Ambitieus, ondernemend en nieuwsgierig. Professioneel maar ook ongedwongen in de omgang. Een plek waar je graag komt, je thuis voelt en, als nieuwe collega, je passie voor jouw vak echt kwijt kunt.

Zijn wij de ideale werkgever? Waarschijnlijk niet. Wij moeten een beetje bij je passen. De afgelopen 2,5 jaar hebben wij een mooie kliniek neergezet. Met grote en kleine stappen ligt er inmiddels een hele stevige basis en een duidelijke visie op de toekomst waarin onze cliënten centraal staan. Heel veel is er geregeld maar er kan ook nog veel worden ingevuld. En dat doen we graag samen met een nieuwe collega die dat avontuur en die ambitie een beetje begrijpt of daar in ieder geval nieuwsgierig naar is. Die daar een steentje aan durft bij te dragen. Gewoon door lekker mee te werken, te groeien in je eigen vak en als het je ligt ook door een beetje mee te ondernemen.

Wat hebben wij je te bieden:

Allereerst onszelf, Dokter Robert en Robin. Twee vrienden met een stevige ambitie om van hun kliniek niet de grootste maar wel de mooiste kliniek van Nederland te maken. Die van hun passie hun beroep hebben gemaakt en daar ontzettend veel lol aan beleven. Als jij voor ons kiest dan gaan wij er alles aan doen om er een succes van te maken. Samen met jou. Daarnaast zitten wij echt op 1 van de mooiste locaties van Rotterdam, achter de Oude Haven en aan de Maas. Uitzicht in ons werk is natuurlijk geen randvoorwaarde maar het helpt wel.

Wij bieden je veel flexibiliteit in beloning en uren en tot slot: je mag echt mee doen met ons. Het hoeft niet maar er is nog veel te organiseren en te bedenken. Als je er zin en tijd over hebt kan je daar een bijdrage aan leveren. Gewoon door het samen met ons opbouwen van een mooie praktijk voor jezelf. Maar ook door over je eigen grenzen heen mee te kijken in de keuken van Dokter Robert en dingen op te pakken die je interesseren.

Uren: In overleg.

Salariëring: Marktconform salaris. We staan open voor verschillende constructies, afhankelijk van waar de interesse en mogelijkheden liggen. Denk bijvoorbeeld aan zzp, het werken in loondiensten met een aantrekkelijke bonusregeling. Ook constructie o.b.v. provisiebasis behoort tot de mogelijkheden.

Vergoeding: 75% vergoeding NVH-lidmaatschap en passende scholingen.

Pas jij bij ons?

Wij denken van wel maar het begint natuurlijk gewoon met een goed gesprek en kennismaking. Neem gerust persoonlijk contact met ons op!

Robin: 06 14964692
Of stuur je CV naar info@dokterrobert.nl