Welkom Priscilla bij het team van Dokter Robert!

Wij willen jullie met trots voorstellen aan onze nieuwe cosmetisch arts Priscilla Jawahier. Zij zal vanaf 11 oktober alle injectables, vitamine infusen, Belkyra en Profhilo behandelingen gaan uitvoeren!
 
Priscilla heeft eerst geruime tijd meegekeken en is daarna de afgelopen weken getraind en klaargestoomd door Robert Logger. Voordat Priscilla lid van ons team is geworden heeft zij eerst de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit Leiden afgerond. Verder heeft ze uitgebreide werkervaring bij de chirurgie opgedaan en is momenteel nog bezig met haar promotieonderzoek over hand- en polschirurgie.
 
Met de start van Priscilla bij ons in de kliniek is het belangrijk om te vermelden dat zij als behandelaar van start gaat. Dit houdt in dat jullie bij haar terecht kunnen voor een natuurlijke, eerlijke en professionele behandeling tegen zeer scherpe prijzen!
 
Kijk op de prijzenlijst voor een overzicht van alle behandelingen met bijhorende prijzen! 

Dokter Priscilla is aanwezig in de kliniek op maandag en donderdag van 17:00 tot 21:00. Dus eindelijk ook in de avonduren de mogelijkheid om langs te komen voor je behandeling bij Kliniek Dokter Robert.