Huidtherapie bij Kliniek Dokter Robert

Hoe haal je het beste uit jouw huid(verzorging)?

Ik wil graag dat iedereen de tools krijgt om mooi en fris ouder te worden en daar draagt huidtherapie zeker een steentje aan bij.

Sinds mijn eerste werkdag bij Kliniek Dokter Robert heb ik kunnen ervaren hoe persoonlijke aandacht en expertise het verschil kunnen maken. In de drie weken die ik nu werkzaam ben heb ik kunnen proeven van de werksfeer, behandelmogelijkheden en leuke cliënten die bij Kliniek Dokter Robert komen.

Mijn naam is Dena Brandsma, 28 jaar en ik woon in het mooie Rotterdam. Sinds mijn tienerjaren heeft de huid, huidverzorging en huidtherapie mij onwijs geïnteresseerd. Ikzelf kampte jaren met acne en alle problemen die daarbij komen kijken, waardoor ik uiteindelijk Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool ben gaan studeren.

Vaak krijg ik de vraag: wat doet een huidtherapeut nou eigenlijk? De huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan en voert hierbij behandelingen uit om huidproblemen te voorkomen en op te lossen. Denk hierbij aan problemen zoals: acne, vaataandoeningen, pigmentatie, rosacea en huidveroudering.

Sinds 2016 ben ik werkzaam als huidtherapeut en heb ik ervaring opgedaan in verschillende klinieken. Je kunt bij mij terecht voor huidverjongende- en verbeterende behandelingen zoals: peelings, microneedling en Ultherapy. Ook voer ik Intense Pulsed Lightning (IPL) behandelingen uit voor pigmentatie en vaatproblemen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Een kennismakingsconsult is vrijblijvend in te plannen, hierin voorzie ik je van persoonlijk productadvies en kijken we naar een geschikt behandelplan.

Naast huidtherapie hou ik van reizen, festivals en tijd spenderen met mijn vrienden en familie. Deze hobby’s staan nu helaas op een laag pitje, maar hopelijk kunnen we daar met z’n allen snel weer van genieten.

Des te meer tijd heb ik om me te focussen op mijn passie en werk, namelijk mensen van een frisse en stralende huid voorzien. Bij Kliniek Dokter Robert doe ik dat natuurlijk niet alleen, maar samen met dokter Robert. Door een multidisciplinaire samenwerking kunnen we verschillende behandeltechnieken combineren voor de beste resultaten. Dit heeft mijn kijk op behandelmogelijkheden absoluut verbreed waardoor ik jou nog beter kan helpen.

Dena’s favorieten

Microneedling

De Skinpen is een medische microneedling behandeling die kan worden ingezet voor verschillende indicaties. Denk hierbij aan rimpels, fijne lijntjes, volumeverlies, (acne) littekens, pigmentatie en een doffe huid. De skinpen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuwe collageen en elastine worden aangemaakt. Het resultaat: de huid wordt steviger, de huidteint egaler, frisser en stralender.

Dermaceutic - een nieuwe lijn aan huidverzorging en professionele producten

Dermaceutic is één van de eerste cosmeceutische bedrijven die producten ontwikkelt met bestanddelen zoals hyaluronzuur, stabiele vitamine C en glycolzuur. De aanpak van de peeling intensiteit die aan elke patiënt is aangepast en het persoonlijk op maat verzorgingsprogramma voor thuis staan garant voor optimale resultaten.