Bij Kliniek Dokter Robert by Ronova Aesthetics weten wij hoe belangrijk het uiterlijk voor mensen is.

Zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling worden mede bepaald door het uiterlijk. Maar naarmate men ouder wordt beïnvloeden talrijke omstandigheden de natuurlijke dermale collageenstructuur: leeftijd, vermoeidheid, roken, genetische factoren, stress, ziekten, traumata, chirurgie, de natuurlijke mimiek van het gelaat, de zwaartekracht, het verdwijnen van vet in het gezicht en zelfs glimlachen. Met als gevolg: rimpels!

Wij hechten grote waarde aan rust en comfort. Onze manier van werken en het voldoende tijd nemen voor een behandeling maken dit mogelijk. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg staat ons team voor jou klaar.

Waarom een behandeling bij Kliniek Dokter Robert?

Kies je voor een behandeling bij Kliniek Dokter Robert dan ben je er zeker van dat jouw wensen en verwachtingen uitgebreid besproken worden. Ook zal er transparant en eerlijk gecommuniceerd worden over wat er haalbaar en zinnig is. Wij vinden goede voorlichting van onze clienten erg belangrijk, vandaar ook dat wij vrijblijvend en gratis een consult aanbieden. Voor onze arts is het belangrijk dat wij samen met jou zorgen voor een fris en jonger uitziend resultaat waarbij je natuurlijke karakteristiek behouden wordt.

Manier van werken

Tijdens het eerste consult bij dokter Robert bespreekt hij jouw wensen en verwachtingen. Op basis van dit kennismakingsgesprek stellen we een ‘custom-care plan’ op. Je huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen samen de basis van dit behandelplan. Wij staan bekend om onze zorgvuldige veilige manier van werken, natuurlijke resultaten en transparante en open voorlichting.

Deskundigheid en kwaliteit

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met injectables als Botox® en fillers (Vistabel, Bocouture, Juvéderm, Belotero, Radiesse, Profhilo en Aliaxin).  Voor o.a. de behandeling van rimpels, het verfraaien van een irregulaire huid, de liquid facelift of een lipvergroting ben je bij dokter Robert in ervaren en professionele handen.

Bij Kliniek Dokter Robert is jouw uiterlijk onze zorg. Wij zijn transparant en eerlijk over wat er wel of niet nodig is voor het beste natuurlijke resultaat met duidelijkheid over de kosten om er frisser en vitaler uit te zien. Maak gerust eens een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult of neem contact op indien je nog aanvullende vragen hebt.

dokter Robert Logger – Cosmetisch arts / Aesthetic Physician

BIG nummer: 19920543601

Dokter Robert heeft na zijn opleiding Geneeskunde de opleiding tot huisarts gevolgd. De esthetiek van het menselijk lichaam heeft hem ook altijd gefascineerd, dit is dan ook de reden dat hij zich heeft gespecialiseerd in alle injectables die wij aanbieden en dus een echte professional genoemd kan worden. Hij heeft naast zijn eigen opleiding diverse workshops en cursussen bij vooraanstaande artsen en klinieken gevolgd. Zorgvuldigheid, een natuurlijk resultaat en de wensen en verwachtingen staan bij hem onder andere hoog in het vaandel. Hij neemt ruim de tijd voor een consult en is erg bedreven in transparante en duidelijke communicatie. De vele klanten die je al voor zijn gegaan spreken voor zich.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult? Klik dan hier om je afspraak online in te boeken.