ALLE HUIDPROBLEMEN

Kliniek Dokter Robert gelooft in een natuurlijk ogende verbetering van het gelaat met een eigen, unieke uitstraling als resultaat. Je bent bij Kliniek Dokter Robert altijd verzekerd van een veilige omgeving en een betrokken arts die de behandeling afstemt op jou en jouw huid.

Plan gerust een afspraak in voor een gratis consult bij onze cosmetische kliniek in Rotterdam. Wij kunnen je uitgebreid voorlichten over alle voor- en nadelen van de behandelingen. Daarnaast krijg je een persoonlijk advies voor de best passende behandeling die aansluit bij jouw persoonlijke wensen..

Pigmentvlekken zijn goedaardige huidverkleuringen die ontstaan door hyperpigmentatie - een opeenhoping van pigment. Door een overproductie van melanine wordt de huid ontsierd met donkere vlekjes. Hoewel pigmentvlekken niet gevaarlijk zijn, verdwijnen de vlekken doorgaans niet vanzelf.

Rosacea is een veelvoorkomende huidaandoening waarbij er doorgaans sprake is van roodheid, couperose en ontstekingsverschijnselen in het gezicht. Rosacea klachten zijn cosmetisch erg storend en kunnen dan ook een gevoel van schaamte en onzekerheid teweegbrengen.

Couperose is een esthetisch vervelend huidprobleem, waarbij sprake is van een onschuldige roodheid in het gelaat, decolleté of de hals. Als gevolg een (permanente) verwijding van kleine bloedvaten vlak onder de huid ontstaat er een kenmerkende vlammende roodheid.

Teleangiëctasieën zijn kleine bloedvaatjes die door blijvende verwijding aan het huidoppervlak zichtbaar zijn. De lichtrood tot donkerpaars gekleurde bloedvaatjes komen met name voor in het gezicht, decolleté en de hals en zijn daardoor cosmetisch vaak erg storend.

Bij spider naevus is er sprake van een centraal gelegen rood-paars puntje ter grootte van een speldenknop, vanwaaruit verwijde, rode haarvaatjes lopen. Spider naevi kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar worden vooral in het gezicht, decolleté en de hals als cosmetisch storend ervaren.

Acne is een vervelend huidaandoening waar je ontsierende littekens aan kunt overhouden. Een acne litteken behandeling maakt deze littekens soepeler en minder zichtbaar. Door gerichte behandeling verbetert de huidconditie en wordt de huid aanzienlijk gladder en stralender.

Hormonale acne is een vorm van acne die ontstaat door een verstoorde hormoonbalans. Wanneer er in verhouding te veel androgene hormonen (testosteron) in het lichaam aanwezig zijn.

Grove poriën zijn een vervelend, maar eenvoudig aan te pakken huidprobleem. Een grove poriën behandeling is erop gericht om grove poriën te verfijnen en de algehele huidstructuur te verbeteren.

Melasma is een pigmentstoornis waarbij de huid ontsierd wordt door lichte tot donkerbruine vlekken. Melasma komt met name voor op de wangen, het voorhoofd, rond de ogen en de lippen.

Ouderdomsvlekken zijn goedaardige lichtbruine tot donkerbruine verkleuringen van de huid. De huidaandoening staat ook wel bekend als lentigo solaris, omdat de hyperpigmentatie doorgaans het gevolg is van jarenlange blootstelling van de huid aan UV-licht.

BENIEUWD NAAR WAT DOKTER ROBERT VOOR JE KAN BETEKENEN?

Voordat we overgaan tot behandeling verwelkomen wij je graag op een kosteloos consult. Tijdens dit consult worden jouw wensen en klachten besproken en bekijk je samen met de arts wat de mogelijkheden en de te verwachten resultaten voor jou zijn. Ook word je geadviseerd over de keuze tussen de verschillende behandelingen. Bij kliniek dokter Robert staat een eerlijk en haalbaar advies altijd voorop.