ONZE COSMETISCHE INJECTABLES

Kliniek Dokter Robert gelooft in een natuurlijk ogende verbetering van het gelaat met een eigen, unieke uitstraling als resultaat. Je bent bij Kliniek Dokter Robert altijd verzekerd van een veilige omgeving en een betrokken arts die de behandeling afstemt op jou en jouw huid.

Plan gerust een afspraak in voor een gratis consult bij onze cosmetische kliniek in Rotterdam. Wij kunnen je uitgebreid voorlichten over alle voor- en nadelen van de behandelingen. Daarnaast krijg je een persoonlijk advies voor de best passende behandeling die aansluit bij jouw persoonlijke wensen..

Botox kan worden ingezet om rimpels te verzachten die zijn veroorzaakt door het samentrekken van spieren. Botox verzacht fronsrimpels en laat beginnende lijntjes verdwijnen. Bovendien zorgt botox ervoor dat rimpels minder snel kunnen ontstaan. Ook kan botox worden ingezet tegen overmatig zweten onder de oksels of tegen tandenknarsen en hoofdpijn.

Fillers bieden uitkomst bij het herstellen van verloren volume in je gezicht. Fillers creëren namelijk meer volume op de plekken waar dat nodig is. De huid in het gezicht oogt minder slap en hangt minder. Daarnaast helpen fillers om de contouren van het gelaat te accentueren en om rimpels te verzachten.

Een vitamine infuus kan helpen de weerstand te boosten, de huid van binnenuit te verbeteren of om herstel van de huid van binnenuit te ondersteunen. Bij kliniek Dokter Robert weten we dat echte schoonheid vanbinnen zit. De benodigde vitaminen, mineralen en antioxidanten komen via het infuus direct in de bloedbaan en zorgen voor meer weerstand, energie en ontspanning.

Met een Belkyrabehandeling kunnen we het probleem van een te volle onderkin aanpakken. Deoxycholinezuur wordt met een injectie in het vetweefsel gespoten die de vetcellen kapot maken. De vetcellen kunnen daardoor geen vet meer opnemen waardoor het volume van de onderkin afneemt.

Een draadlift behandeling met PDO-draden wordt gebruikt om milde verzakkingen in het gezicht te liften. Dankzij de weerhaken aan de draden kunnen onder meer verzakte wenkbrauwen, wangen, kaaklijn en/of de hals worden gelift. Ook stimuleert het de aanmaak van collageen dat zorgt voor huidverbetering. De draden zijn gemaakt van een stof die na zes tot acht maanden volledig opgelost zijn.  

De dode huidcellen, die voor een doffe en ruwe huid zorgen, worden met een peeling verwijderd. Dankzij deze behandeling krijgen de dieper gelegen huidcellen een signaal om zich te vernieuwen. Het vernieuwingsproces van de huid wordt versneld waardoor er een frisse, nieuwe huid ontstaat. De nieuwe cellagen zijn beter in staat om vocht vast te houden, waardoor een droge, schrale huid wordt verholpen.

De Profhilo anti-aging behandeling zorgt voor een boost van de huid. De lichaamseigen stof Hyalironzuur zet de huid aan tot actie waardoor de huid zichzelf zal herstellen. De textuur en de conditie van de huid wordt zichtbaar verbeterd en huidverslapping wordt aangepakt. Het resultaat is dat de oorspronkelijke vorm en stevigheid van het gelaat weer terugkomt.

BENIEUWD NAAR WAT DOKTER ROBERT VOOR JE KAN BETEKENEN?

Voordat we overgaan tot behandeling verwelkomen wij je graag op een kosteloos consult. Tijdens dit consult worden jouw wensen en klachten besproken en bekijk je samen met de arts wat de mogelijkheden en de te verwachten resultaten voor jou zijn. Ook word je geadviseerd over de keuze tussen de verschillende behandelingen. Bij kliniek dokter Robert staat een eerlijk en haalbaar advies altijd voorop.