CELLFINA ANTI-CELLULITE BEHANDELING

Vanaf € 1975

VOOR EEN GLADDE EN STRAKKE HUID

Of bel onze kliniek in Rotterdam

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat

Cellfina anti-cellulite behandeling

Een gerichte en effectieve anti-cellulite behandeling die jouw huid gladder en strakker maakt? Daarvoor moet je bij Kliniek Dokter Robert zijn. Onze unieke Cellfina anti-cellulite behandeling pakt de oorzaak van storende putjes en kuiltjes (cellulite) aan en maakt je huid gladder en strakker. Zeg maar dag tegen die sinaasappelhuid en kies voor een stralende, mooie en egale huid!

Cellulite en cellulitis: wat is het verschil?

Cellulite is iets anders dan cellulitis. Toch worden de termen vaak bedoeld om hetzelfde aan te duiden: een bobbelige huid, een sinaasappelschil-achtige uitstraling van de huid, putjes of kuiltjes. De oorzaak van cellulite is echter flink anders dan de oorzaak van cellulitis. Dokter Robert zet de belangrijkste verschillen op een rij.

Cellulite Cellulitis

gevolg van overbelaste vetcellen en gespannen bindweefselstrengen

verklevingen en zwelling van onderhuids bindweefsel geeft de huid een grover reliëf

veroorzaakt door een onderhuidse bacteriële infectie

de huid ziet er rood uit en voelt warm aan

Wat doet een anti-cellulite behandeling?

Bij een behandeling tegen cellulite worden putjes en kuiltjes die ontstaan in het bindweefsel net onder de huid aangepakt. Vaak is cellulite een gevolg van overbelaste vetcellen en is er sprake van vochtretentie. De huid ziet er bobbelig uit en wordt soms ontsierd door duidelijk zichtbare adertjes. Cellulite verwijderen kan met diverse behandelmethodes, elk met een unieke aanpak. Dokter Robert voert anti-cellulite behandelingen altijd uit met Cellfina, het enige anti-cellulite apparaat dat cellulite direct bij de oorzaak aanpakt en een klinisch bewezen langdurig resultaat heeft.

Let op! Deze behandeling vindt plaats in onze vestiging in Amsterdam: Face & Body Boutique aan de Gustav Mahlerlaan

Cellfina anti-cellulite behandeling

Cellfina is de enige minimaal invasieve anti-cellulite behandeling in Nederland. Het anti-cellulite apparaat maakt gebruikt van een chirurgische techniek, waardoor je de behandeling vrijwel zonder ongemak kan ondergaan. Micro-mesjes snijden met uiterste precisie bindweefselstrengen onder de huid los. Staan bindweefselstrengen namelijk onder te hoge spanning, dan wordt de huid naar beneden getrokken en ontstaan er putjes en kuiltjes aan het huidoppervlak. Door de spanning van de bindweefselstrengen te halen, krijg jij weer een gladde en egale huid zonder oneffenheden.

Cellulite en vetophopingen tijdelijk verminderen met bindweefselmassage

Een andere veelvoorkomende anti-cellulite behandeling richt zich op de massage van het onderhuidse bindweefsel. Deze behandelingsmethode (endermologie) zet de huid aan tot celvernieuwing, stimuleert de aanmaak van elastinevezels en collageenvezels. Cellulite definitief verwijderen is bij een bindweefselmassage niet aan de orde, cellulite kan door de behandelingen alleen tijdelijk worden verminderd. Bindweefselmassages zoals lipomassage, icoone cellulite behandelingen en lpg cellulite treatments halen de weefselbarrières waar toxines en vet zich ophopen weg. Ook stimuleert een intensieve massage van het bindweefsel een betere doorbloeding, waardoor er meer zuurstof wordt aangevoerd en vocht en afvalstoffen worden afgedreven.

Cellulite behandeling met injectables

Cellulite verminderen is ook mogelijk door een vloeistof met werkzame stoffen in de huid in te brengen. Bij o.a. mesotherapie, alidya cellulite behandelingen en lipolyse cellulite treatments wordt gebruikt gemaakt van zogeheten injectables. Tijdens de behandelingen wordt een vloeistof in de probleemzone (bijvoorbeeld billen, bovenbenen, buik, knieën) gespoten. Cellulite laten behandelen met deze behandelmethode kan risico’s met zich meebrengen, omdat er in de huid geprikt wordt.

Liposuctie cellulite behandeling

Een wat meer ingrijpende behandeling tegen cellulite is chirurgische liposculptuur. Tijdens deze cosmetische ingreep worden overtollige vetophopingen weggezogen. Cellulite operatief verwijderen is hier dus niet aan de orde. De cellulite zal na de behandeling zichtbaar verminderd zijn, maar niet verdwijnen. Een liposuctie cellulite behandeling is alleen aan te raden als de huid de natuurlijke elasticiteit en stevigheid nog heeft.

Voor wie is een anti-cellulite behandeling geschikt?

Cellulite behandelen gebeurt in de praktijk overwegend bij vrouwen. Dit is niet gek, aangezien cellulite veel meer voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Reden hiervoor zijn verschillen in de verdeling van vetweefsel, spieren en bindweefsel. Maar liefst 80% tot 90% van alle vrouwen krijgt na de puberteit last van cellulite. Een cellulite behandeling is echter niet uitsluitend geschikt voor vrouwen, ook mannen zijn meer dan welkom voor een behandeling bij Kliniek Dokter Robert.Optimaal resultaat bij een Cellfina-behandeling

Voorafgaand aan een behandeltraject luistert Dokter Robert altijd aandachtig naar jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan wordt een behandelplan op maat gemaakt. Het beste resultaat van een Cellfina anti-cellulite behandeling wordt doorgaans behaald bij vrouwen met cellulite op (boven)benen en/of billen, minimale of geen huidverslapping en een BMI onder de 35. Benieuwd of een anti-cellulite behandeling ook iets voor jou is? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult in bij Dokter Robert.

Al na één behandeling zichtbaar resultaat

Een van de vele voordelen van cellulite therapie met Cellfina is dat er na slechts één behandeling al minder cellulite zichtbaar is. Over het algemeen zijn klanten na 1 behandeling al erg tevreden. Het kan ook voorkomen dat er meerdere behandelingen nodig zijn om het meest optimale resultaat te behalen. Hoeveel anti-cellulite behandelingen er in jouw geval nodig zijn, wordt bepaald tijdens het eerste, vrijblijvende en gratis consult met Dokter Robert.

GRATIS CONSULT

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

Hoelang duurt een anti-cellulite behandeling?

Afhankelijk van de plek(ken) op het lichaam waar je cellulite wilt laten verwijderen, duurt een behandeling gemiddeld tussen de 40-60 minuten. Cellulite verwijderen op billen, benen, knieën en armen komt het meeste voor. De grootte van het te behandelen gebied en het aantal kuiltjes bepaalt de duur van de behandeling.

Grootte van het behandelde gebied Duur van de behandeling

Klein gebied

40 minuten

Middel gebied

50 minuten

Groot gebied

60 minuten

Wat kost een anti-cellulite behandeling?

Elke cliënt van Dokter Robert krijgt een persoonlijk behandeltraject. Het aantal behandelingen dat wordt geadviseerd, is afhankelijk van de conditie van je huid, de ernst van je klachten en het gewenste resultaat. De precieze kosten van een anti-cellulite behandeltraject verschillen daarom van persoon tot persoon. Onderstaande prijzen geven een goed beeld van de prijs die je kunt verwachten voor losse behandelingen.

Losse behandeling klein gebied

€ 1975

Losse behandeling middel gebied

€ 2475

Losse behandeling groot gebied

€ 2975

GRATIS CONSULT

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

Cellulite laten verdwijnen zonder behandeling

Op internet circuleren talloze wondermethodes om cellulite als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Helaas weten we inmiddels dat hoeveel anti-cellulite oefeningen je ook doet, sporten noch drastisch diëten je gaan helpen om cellulite voorgoed weg te halen. Bij het ontstaan van cellulite spelen enkele factoren zoals erfelijkheid, hormonen, gewichtsverandering en levensstijl een belangrijke rol. Door enkele adviezen van Dokter Robert op te volgen kun je zelf voor de behandeling de aanwezige cellulite al minimaliseren.

  • Drink veel water om afvalstoffen sneller af te voeren
  • Eet gezond en gevarieerd
  • Sport regelmatig en zorg voor voldoende dagelijkse beweging (minimaal 30 minuten)
  • Matig het gebruik van alcohol- en koffiegebruik

Cellulite aanpakken met oefeningen

Cellulite kun je niet helemaal wegtrainen, maar vermindert wel door regelmatig te bewegen. Sporten zorgt voor een betere bloedsomloop en draag bij aan het verbranden van vet. Door oefeningen tegen cellulite in je dagelijkse routine op te nemen, verminder je de zichtbaarheid van cellulite op je benen, billen en (boven)armen.

Cellulite wegtrainen met squats

Een squat is de ideale oefening om thuis of in de sportschool te doen. Je kan squats met je eigen lichaamsgewicht, extra weerstand of gewichten uitvoeren. Let hierbij altijd op de juiste houding, dit is belangrijker dan de hoeveelheid herhaling of het gewicht. Squats zijn de perfecte anti-cellulite oefeningen voor je bovenbenen en billen.

Lunges zijn bewezen effectief tegen cellulite

Als je naast je billen en bovenbenen ook je dijen, buikspieren en onderrug strak wilt houden, dan zijn lunges een geschikte oefeningen voor jou. Hiermee verhoog je al snel je hartslag, zet je grote spiergroepen aan het werk en moet je lichaam dus hard werken. Je bloedcirculatie krijgt hiervan een boost. Door een verbeterde doorbloeding zal je minder cellulite ontwikkelen en houd je je spieren strak.

Alledaagse cellulite oefening: traplopen

Niet iedereen heeft sporten als grootste hobby. Dat hoeft ook helemaal niet. Ook in het dagelijks leven zijn er genoeg uitdagingen te vinden die jou fitter maken en cellulite aanpakken. Neem eens de trap in plaats van de lift of roltrap. Hierdoor zet je je spieren aan het werk. Een laagdrempelige manier om te bewegen en super effectief tegen cellulite.
Fabels over anti-cellulite behandelingen

Tegenwoordig zie je de gekste behandelingen voorbij komen, die met absurde technieken beloven jou van je vet of cellulite af te helpen. Tot op heden toont echter geen enkel onderzoek aan dat het bijvoorbeeld effectief is om je lichaam in te pakken om vetcellen weg te halen. Kliniek Dokter Robert biedt anti-cellulite behandelingen aan met Cellfina. Cellfina mag alleen worden uitgevoerd door gerenommeerde en getrainde artsen. Ook heeft Cellfina een CE-markering voor veiligheid en kwaliteit en is de behandeling door de toonaangevende Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA goedgekeurd.

GRATIS CONSULT

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

Of bel onze kliniek in Rotterdam

VERGELIJKBARE BEHANDELINGEN

Met een Belkyrabehandeling kunnen we het probleem van een te volle onderkin aanpakken. Deoxycholinezuur wordt met een injectie in het vetweefsel gespoten die de vetcellen kapot maken. De vetcellen kunnen daardoor geen vet meer opnemen waardoor het volume van de onderkin afneemt.

Fillers bieden uitkomst bij het herstellen van verloren volume in je gezicht. Fillers creëren namelijk meer volume op de plekken waar dat nodig is. De huid in het gezicht oogt minder slap en hangt minder. Daarnaast helpen fillers om de contouren van het gelaat te accentueren en om rimpels te verzachten.

De Profhilo anti-aging behandeling zorgt voor een boost van de huid. De lichaamseigen stof Hyalironzuur zet de huid aan tot actie waardoor de huid zichzelf zal herstellen. De textuur en de conditie van de huid wordt zichtbaar verbeterd en huidverslapping wordt aangepakt. Het resultaat is dat de oorspronkelijke vorm en stevigheid van het gelaat weer terugkomt.