COVID-19 / Coronavirus maatregelen

Wij hebben goed nieuws… wij mogen gelukkig open blijven tijdens de lockdown die is afgekondigd door de overheid. Dit omdat Kliniek Dokter Robert onder de medische beroepsgroep valt. Dit houdt in dat wij open mogen blijven voor medische huid- en injectablebehandelingen. Alle afspraken kunnen dus doorgaan.

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM, VWS en de NVCG om het besmettingsrisico zo veel mogelijk te minimaliseren en jou een veilig bezoek te kunnen garanderen. De genoemde maatregelen staan hieronder en we vragen al onze klanten deze maatregelen voor hun bezoek goed door te lezen.

COVID-19 Maatregelen in Kliniek Dokter Robert:

Als je klachten hebt van hoesten, niezen, verkoudheid, diarree, reuk- en smaakverlies, en / of koorts verzoeken wij je om je afspraak te verplaatsen. Ook wanneer je een huisgenoot hebt met deze klachten of een huisgenoot die zich in isolatie vanwege het coronavirus bevindt vragen wij je om je afspraak telefonisch of via mail te verplaatsen.

  • Wij verzoeken onze klanten niet vroeger te komen dan noodzakelijk (dus bij voorkeur op het tijdstip waarop de afspraak ingepland staat).
  • Wij verzoeken onze klanten geen extra begeleiding mee te nemen, enkel indien dit noodzakelijk is.
  • Wij zorgen voor een situatie waarbij er zoveel mogelijk onderling gepaste afstand kan worden gehouden.
  • Bij binnenkomst verzoeken wij onze klanten de handen te desinfecteren d.m.v. 1 van de desinfectie units.
  • We vragen onze klanten het koffiezetapparaat niet zelf te gebruiken om overdracht van klant-tot-klant te voorkomen.
  • Er wordt extra gescreend op mogelijk ziek zijn van de client of naasten. Dit zal gebeuren d.m.v. een aantal vragen en indien nodig geacht een non-contact temperatuur meting door de arts.
  • Er mag maar één client met de arts mee de behandelkamer in per keer.
  • De arts draagt tijdens de behandeling handschoenen en een masker.
  • Onze klanten worden verzocht om tijdens de behandeling zo min mogelijk te spreken. De arts zal alleen wanneer nodig spreken. Dit om het besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden.
  • Naast de gebruikelijke reinigingsprotocollen van de wacht- en behandelkamer als ook van de andere openbare ruimtes, worden deze ruimtes binnen de kliniek aanvullend meerdere keren per dag gereinigd.

Wij zijn erg enthousiast dat we weer open mogen en onze klanten weer blij kunnen maken!

Een afspraak inplannen kan d.m.v. de knop hieronder of telefonisch / whatsapp via: 010 - 3216105.
Mocht je vragen hebben staan we uiteraard voor je klaar en we hopen je snel te zien in de kliniek.