HUIDTHERAPEUT ROTTERDAM

Vrijblijvend consult

Vrijblijvend consult

BEHANDELING EN ADVIES BIJ HUIDKLACHTEN EN HUIDPROBLEMEN

BEHANDELING EN ADVIES BIJ HUIDKLACHTEN EN HUIDPROBLEMEN

Of bel onze kliniek in Rotterdam

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat

Dé huidspecialist van Rotterdam

Kliniek Dokter Robert is dé huidspecialist van Rotterdam. In onze Rotterdamse huidkliniek kun je terecht voor diverse effectieve behandelingen door een erkende huidspecialist: Cosmetisch arts Dokter Robert en huidtherapeut Dena staan voor je klaar met een deskundig advies op maat!

Wat doet de huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een paramedicus die zich heeft gespecialiseerd op de zieke en beschadigde huid. In het dagelijks werk van een huidtherapeut staat het voorkomen, omgaan met en zorgvuldig behandelen van huidproblemen dan ook centraal. Huidtherapie is een vierjarige HBO-bachelor opleiding.

Afspraak maken met de huidspecialist

Bij Kliniek Dokter Robert vinden wij het belangrijk dat jij zo snel mogelijk geholpen wordt bij huidklachten of huidproblemen. Iedereen verdient immers een mooie, gezonde en strakke huid. Dankzij onze korte wachttijd is er gelukkig vaak al binnen een week een plekje vrij bij onze huidspecialist. Dus wacht niet langer en boek snel jouw (volgende) afspraak!

Vraag vrijblijvend een gratis huidanalyse aan

Ben je benieuwd naar de beste behandeling voor jouw huid? Wij geven je graag vrijblijvend advies, volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Plan een gratis huidanalyse in door onze huidtherapeut en ontdek de mogelijkheden bij Kliniek Dokter Robert!

GRATIS CONSULT

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw huid in perfecte conditie te brengen en houden.

Behandelingen uitgevoerd door huidtherapeut Dena

Behandelingen bij huidklachten zoals: acne, rosacea, littekens, onzuivere huid, pigmentvlekken of hyperpigmentatie en vaatafwijkingen

 • Peelings → brengt de huid in goede conditie en gaat huidveroudering tegen
 • IPL-behandelingen → uiterst effectief voor lichaamsontharing en huidverbetering
 • Microneedling (SkinPen) → medische behandeling voor huidklachten en huidveroudering
 • Huidverstrakking (d.m.v. Ultherapy) → huid liften en strakker maken zonder operatie

Uitgebreid intakegesprek

Wij weten als geen ander dat elke huid anders is. Een mooie, stralende en gezonde huid begint bij Kliniek Dokter Robert daarom altijd met een goed gesprek over jouw klachten en wensen. Op basis van jouw verhaal en onze bevindingen stellen wij een maatwerk behandelplan voor je op. We geven je een persoonlijk advies en leggen je de verschillende behandelmogelijkheden bij onze huidspecialisten voor.

100% veilige en verantwoorde zorg

Kliniek Dokter Robert is een betrouwbare kliniek die voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Alle behandelingen worden uitgevoerd door enthousiaste en vakbekwame professionals met een diep theoretisch kennisniveau en veel praktijkervaring. Dokter Robert is een ervaren en zeer bedreven cosmetisch arts met passie voor zijn vak. In de kliniek wordt hij ondersteund door erkend huidtherapeut Dena Brandsma. Zij heeft na haar vierjarige HBO-opleiding ruime praktijkervaring opgedaan met lasertherapie, microneedling, peeling, ultherapy en de behandeling van diverse huidaandoeningen.

Uitsluitend producten van hoogwaardige kwaliteit

De huidspecialist in onze kliniek werkt enkel en alleen met producten van bewezen hoogwaardige kwaliteit. Doordat wij zeer hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze behandelapparatuur, materialen en huidverzorgingsproducten ben jij altijd verzekerd van een veilige en verantwoorde behandeling.

Beter resultaat door multidisciplinaire aanpak

Bij Kliniek Dokter Robert zijn we trots op onze zeer effectieve, multidisciplinaire aanpak. Cosmetisch arts Dokter Robert en huidtherapeut Dena staan in nauw contact met elkaar om een zo optimaal mogelijke behandeling voor elke cliënt te garanderen. Het delen van praktische en theoretische kennis brengt veel nieuwe inzichten met zich mee die de kwaliteit van de behandelingen bij Kliniek Dokter Robert ten goede komen.

Behandelingen uitgevoerd door Dokter Robert

 • Fillers → volumeherstel in het gezicht, lijnen verzachten en herstel van gezichtscontouren
 • Belkyra → injectable-behandeling tegen een onderkin, met blijvend resultaat
 • PDO-draadlift → liften en verstrakken van gezicht, hals of decolleté
 • Profhilo anti-aging → effecten van huidveroudering aanpakken zonder operatie, verbeteren van de huidkwaliteit

Tips van de huidspecialist voor een gezonde huid

Een gezonde en stralende huid, wie droomt er niet van? Tijdens een consult geeft de huidspecialist desgewenst adviezen mee over de beste thuisverzorging van jouw huid. Wij werken ook met kwalitatief hoogstaande producten van Dermaceutic en SkinCeuticals die wetenschappelijk onderzocht zijn. Welke producten voor jouw huid het meest geschikt zijn kan Dena tijdens een vrijblijvend consult beoordelen en je er alles over uitleggen. Op die manier kun je er voor zorgen dat jouw skincare regime thuis ook zo optimaal mogelijk is. Gezond eten en voldoende beweging vormen hierbij natuurlijk als vanzelfsprekend de basis. Daarnaast kun je met de juiste vitamines en mineralen een boost geven aan de gezondheid van jouw huid.

 • Vitamine A zorgt dat de huid in topconditie blijft
 • Vitamines B2 en B3 zorgen voor een gezonde huid
 • Vitamine B8 is goed voor huid en haar
 • Vitamine C draagt bij aan een stevige huid
 • Jodium, zink en seleen zijn belangrijk voor de huid, het haar en sterke nagels
 • Koper zorgt voor voldoende pigment in huid en haar

 

GRATIS CONSULT

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw huid in perfecte conditie te brengen en houden.

Of bel onze kliniek in Rotterdam