ONZE HUIDTHERAPIE BEHANDELINGEN

Kliniek Dokter Robert gelooft in een natuurlijk ogende verbetering van het gelaat met een eigen, unieke uitstraling als resultaat. Je bent bij Kliniek Dokter Robert altijd verzekerd van een veilige omgeving en een betrokken arts die de behandeling afstemt op jou en jouw huid.

Plan gerust een afspraak in voor een gratis consult bij onze cosmetische kliniek in Rotterdam. Wij kunnen je uitgebreid voorlichten over alle voor- en nadelen van de behandelingen. Daarnaast krijg je een persoonlijk advies voor de best passende behandeling die aansluit bij jouw persoonlijke wensen..

Weet je niet waar te beginnen wanneer het aankomt op goede huidverzorging? Gebruik je al 2 jaar dezelfde producten en zie je geen veranderingen of verbeteringen? Ben je benieuwd wat voor huidtype je nou precies hebt? Doe dan mijn gratis professionele online huidanalyse om een gepersonaliseerd advies te ontvangen over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw.

Een IPL-behandeling is uiterst effectief bij huidproblemen zoals acne, diffuse roodheid, couperose, wijnvlekken, rosacea en oppervlakkige pigmentvlekken. Tevens vaak gebruikt voor lichaamsontharing en het kan bijdragen aan huidverbetering.

Op zoek naar een bewezen effectieve cosmetische behandeling voor huidverbetering? Dan is een microneedling behandeling met de SkinPen iets voor jou! Microneedling is een van de populairste behandelingen van het moment. Deze medische behandeling stimuleert vernieuwing van de huidcellen en zuivering, versteviging van de huid, vermindering van reliëf en een egalisering van de huidteint. Alle microneedling behandelingen bij Kliniek Dokter Robert worden met de SkinPen uitgevoerd.

Ultherapy is een nieuwe technologische ontwikkeling in de schoonheidsindustrie, waarmee in veel gevallen dezelfde resultaten bereikt kunnen worden als bij een operatieve facelift. Het is de ideale oplossing voor iedereen die graag een strakkere huid wil met minder rimpels en fijne lijntjes, zonder dat er een operatieve ingreep aan te pas komt. Ultherapy geeft langdurig resultaat, zonder huidbeschadigingen of littekens.

Een chemische peeling stimuleert celvernieuwing, verheldering van pigment en de productie van collageen en elastine. Een chemische peeling is een medische procedure waarbij een hoge concentratie zuur wordt gebruikt voor exfoliatie en stimulatie van de huid. Afhankelijk van het type zuur (o.a. glycolzuur, salicylzuur, kojinezuur, melkzuur, TCA of fenol) kan een chemische peeling oneffenheden verminderen.

BENIEUWD NAAR WAT DOKTER ROBERT VOOR JE KAN BETEKENEN?

Voordat we overgaan tot behandeling verwelkomen wij je graag op een kosteloos consult. Tijdens dit consult worden jouw wensen en klachten besproken en bekijk je samen met de arts wat de mogelijkheden en de te verwachten resultaten voor jou zijn. Ook word je geadviseerd over de keuze tussen de verschillende behandelingen. Bij kliniek dokter Robert staat een eerlijk en haalbaar advies altijd voorop.