COSMETISCH ARTS KNMG

DR. ROBERT LOGGER

Dokter Robert heeft na zijn opleiding Geneeskunde de opleiding tot huisarts gevolgd. De esthetiek van het menselijk lichaam heeft hem ook altijd gefascineerd, dit is dan ook de reden dat hij Kliniek Dokter Robert opgericht heeft en zich heeft gespecialiseerd in alle injectables die wij aanbieden en dus een echte professional genoemd kan worden. Hij heeft naast zijn eigen opleiding diverse workshops en cursussen bij vooraanstaande artsen en klinieken gevolgd.

Zorgvuldigheid, een natuurlijk resultaat en de wensen en verwachtingen staan bij hem onder andere hoog in het vaandel. Hij neemt ruim de tijd voor een consult en is erg bedreven in transparante en duidelijke communicatie. De vele klanten die je al voor zijn gegaan spreken voor zich.

Hij is gecertificeerd lid van de NVCG en KNMG gecertificeerd. Ingeschreven in het RGS (Registratie Geneeskundig Specialisten).

BIG nummer: 19920543601

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult? 

Plan je afspraak
COSMETISCH ARTS KNMG DOKTER ROBERT LOGGER

COSMETISCH ARTS

DR. KEREM KESERLIOGLU

Dokter Kerem is opgeleid tot arts in het Amsterdam Umc (Amc), met als specifiek aandachtsgebied de plastische chirurgie. Daarnaast is hij wetenschappelijk actief op het gebied van medische onderzoeksintegriteit met internationaal gepubliceerde artikelen. 

Hij heeft eerder binnen de cosmetische geneeskunde opleidingen en trainingen gevolgd bij meerdere klinieken in Amsterdam, alvorens de stap te hebben kunnen maken naar Kliniek Dokter Robert. 

De creatieve kanten van dit vak voortkomend uit de artistieke aspecten van schoonheid en het feit dat ieder gezicht uniek is maakt dit werk voor hem zo uitdagend, interessant en plezierig. 

Op een ontspannen en eerlijke manier vertaalt hij de wensen van de klant naar de juiste behandelmogelijkheden. Dat de resultaten natuurlijk en subtiel zijn staat bij hem altijd voorop en daarnaast probeert hij door heel nauwkeurig te werk te gaan altijd net dat beetje extra te bereiken.

BIG nummer: 99930337701

Plan je afspraak

COSMETISCH ARTS

DR. SHASHI SMIT

Dokter Shashi is opgeleid tot arts in het Erasmus MC in Rotterdam. Al snel kwam hij erachter dat met mensen werken hem de meeste voldoening geeft. Het raakvlak tussen esthetiek, creativiteit en geneeskunde heeft hem altijd geboeid en hij heeft diverse (inter-) nationale klinische stages gelopen binnen de Chirurgie en Dermatologie. Hieruit voortvloeiend is zijn passie voor de Cosmetische geneeskunde ontstaan.

Hij heeft naast zijn opleiding bij Dokter Robert tot cosmetisch arts training gehad van internationaal gerenommeerde artsen zoals dr. Raj Acquilla, dr. Jani van Loghem, dr. Matt Stefanelli etc. Dit heeft hem geleerd om een gezicht te lezen en met enkele tactische ingrepen de schoonheden van zijn cliënten te benadrukken.

Dokter Shashi is vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Hij luistert goed naar de wensen van zijn cliënten en neemt graag de tijd om hun wensen en verwachtingen duidelijk te krijgen en zo samen tot een behandelplan te komen.

Plan je afspraak
Dena Brandsma Huidtherapeut Kliniek Dokter Robert

Huidtherapeut / PA I.O.

Dena Brandsma

Huidspecialist Dena Brandsma (30 jaar, woonachtig in Dordrecht) heeft de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gevolgd. Inmiddels is Dena al ruim 4 jaar werkzaam als huidtherapeut. Zij is sinds 1 september 2022 ook begonnen met de opleiding tot Physician Assistant. Naast haar werk bij Kliniek Dokter Robert volgt ze graag verdiepende cursussen en bijscholing over ontwikkelingen in haar vakgebied. Zo weet ze precies wat de nieuwste technieken zijn en kan zij de beste behandelingen adviseren en uitvoeren voor een mooie, gezonde huid. Je kan bij haar terecht voor bijvoorbeeld peelings, microneedling (SkinPen), IPL-behandelingen en huidverstrakking d.m.v. Ultherapy.

Dena’s interesse in huidtherapie komt voort uit haar eigen ervaring met huidproblemen (acne). Mensen helpen die last hebben van een huidprobleem geeft haar dan ook veel voldoening en energie. Met een luisterend oor en vrolijke lach stelt Dena cliënten voor, tijdens en na de behandeling op hun gemak. Haar adviezen zijn altijd eerlijk, persoonlijk en voorzien van een duidelijke uitleg. 

KP-nummer: 39101715988
Klik hier om het Kwaliteits Register Paramedici te raadplegen

Dena is ook in het bezit van een BIG & NVH registratie.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of gratis en vrijblijvend consult?

Plan je afspraak  

COSMETISCH ARTS

DR. DIETSKE MIEDEMA

Dokter Dietske heeft haar Geneeskunde opleiding voltooid aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij diverse klinische stages doorlopen binnen de Chirurgie, zowel in Nederland als daarbuiten. Wetenschappelijke ervaring heeft zij opgedaan met onderzoek op de intensive care. 

Zij heeft altijd al een grote passie gehad voor skincare en alles wat daarbij komt kijken. De cosmetische geneeskunde was voor haar daarmee een logische vervolg stap. Na haar opleiding heeft zij daarom internationaal trainingen gevolgd en diverse experts in de cosmetische geneeskunde mogen schaduwen. 

Dokter Dietske benaderd je esthetische wensen met zorg en aandacht en streeft naar verbetering en behoud van eigen karakteristieke trekken. Lippen vindt zij het allerleukst om te doen. En met haar kennis van skincare, werkt zij graag samen met jou naar een duurzame verjonging van het gelaat. 

Dokter Dietske is behandelaar bij Kliniek Dokter Robert. Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult? 

BIG-nummer 19928925401

Plan je afspraak

PROFESSIONALITEIT EN AANDACHT

Zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling worden mede bepaald door het uiterlijk. Maar naarmate men ouder wordt beïnvloeden talrijke omstandigheden de natuurlijke dermale collageenstructuur: leeftijd, vermoeidheid, roken, genetische factoren, stress, ziekten, traumata, chirurgie, de natuurlijke mimiek van het gelaat, de zwaartekracht, het verdwijnen van vet in het gezicht en zelfs glimlachen. Met als gevolg: rimpels!

Wij hechten grote waarde aan rust en comfort. Onze manier van werken en het voldoende tijd nemen voor een behandeling maken dit mogelijk. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg staat ons team voor jou klaar.

WAAROM EEN GRATIS CONSULT?

Kies je voor een behandeling bij Kliniek Dokter Robert dan ben je er zeker van dat jouw wensen en verwachtingen uitgebreid besproken worden. Ook zal er transparant en eerlijk gecommuniceerd worden over wat er haalbaar en zinnig is. Wij vinden goede voorlichting van onze clienten erg belangrijk, vandaar ook dat wij vrijblijvend en gratis een consult aanbieden. Voor onze arts is het belangrijk dat wij samen met jou zorgen voor een fris en jonger uitziend resultaat waarbij je natuurlijke karakteristiek behouden wordt.

Plan nu je gratis consult

NATUURLIJKE RESULTATEN & EERLIJKHEID

Tijdens het eerste consult bij dokter Robert bespreekt hij jouw wensen en verwachtingen. Op basis van dit kennismakingsgesprek stellen we een ‘custom-care plan’ op. Je huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen samen de basis van dit behandelplan. Wij staan bekend om onze zorgvuldige veilige manier van werken, natuurlijke resultaten en transparante en open voorlichting.

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met injectables als Botox® en fillers (Vistabel, Bocouture, Juvéderm, Belotero, Radiesse, Profhilo en Aliaxin). Voor o.a. de behandeling van rimpels, het verfraaien van een irregulaire huid, de liquid facelift of een lipvergroting ben je bij dokter Robert in ervaren en professionele handen.