COSMETISCH ARTS | PREMIUM BEHANDELAAR

DR. ROBERT LOGGER

Dokter Robert heeft na zijn opleiding Geneeskunde de opleiding tot huisarts gevolgd. De esthetiek van het menselijk lichaam heeft hem ook altijd gefascineerd, dit is dan ook de reden dat hij Kliniek Dokter Robert opgericht heeft en zich heeft gespecialiseerd in alle injectables die wij aanbieden en dus een echte professional genoemd kan worden. Hij heeft naast zijn eigen opleiding diverse workshops en cursussen bij vooraanstaande artsen en klinieken gevolgd.

Zorgvuldigheid, een natuurlijk resultaat en de wensen en verwachtingen staan bij hem onder andere hoog in het vaandel. Hij neemt ruim de tijd voor een consult en is erg bedreven in transparante en duidelijke communicatie. De vele klanten die je al voor zijn gegaan spreken voor zich.

BIG nummer: 19920543601

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult? 

Plan je afspraak
Dokter Robert Logger | Cosmetisch arts

COSMETISCH ARTS | BEHANDELAAR

DR. PRISCILLA JAWAHIER

Dokter Priscilla Jawahier heeft de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit Leiden afgerond. Priscilla heeft uitgebreide werkervaring bij de chirurgie opgedaan en is momenteel nog bezig met haar promotieonderzoek over hand- en polschirurgie. Heel precies werken is haar dus zeker niet vreemd. Tel daarbij op dat esthetiek en de cosmetische geneeskunde haar altijd heeft geboeid en je hebt het perfecte recept voor een zeer goede (en vooral ook hele leuke) cosmetisch arts.

Ze is opgeleid door Dokter Robert en diverse andere trainers, volgt regelmatig workshops & congressen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en laatste ontwikkelingen. Net als de rest van het team bij Kliniek Dokter Robert staat Priscilla voor eerlijke en natuurlijke resultaten.

Dokter Priscilla is momenteel behandelaar bij Kliniek Dokter Robert. Dit houdt in dat jij persoonlijke aandacht, eerlijk advies en mooie natuurlijke resultaten tegen een scherpe prijs kunt ontvangen!

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult?

BIG nummer: 79925223401

Plan je afspraak

COSMETISCH ARTS | BEHANDELAAR

DR. DIETSKE MIEDEMA

Dokter Dietske heeft haar Geneeskunde opleiding voltooid aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij diverse klinische stages doorlopen binnen de Chirurgie, zowel in Nederland als daarbuiten. Wetenschappelijke ervaring heeft zij opgedaan met onderzoek op de intensive care.

Zij heeft altijd al een grote passie gehad voor skincare en alles wat daarbij komt kijken. De cosmetische geneeskunde was voor haar daarmee een logische vervolg stap. Na haar opleiding heeft zij daarom internationaal trainingen gevolgd en diverse experts in de cosmetische geneeskunde mogen schaduwen.

Dokter Dietske benaderd je esthetische wensen met zorg en aandacht en streeft naar verbetering en behoud van eigen karakteristieke trekken. Lippen vindt zij het allerleukst om te doen. En met haar kennis van skincare, werkt zij graag samen met jou naar een duurzame verjonging van het gelaat.

Dokter Dietske is behandelaar bij Kliniek Dokter Robert. Wil je een afspraak maken voor een behandeling of een gratis en vrijblijvend consult? 

BIG-nummer 19928925401

Plan je afspraak
Dena Brandsma Huidtherapeut Kliniek Dokter Robert

Huidtherapeut

Dena Brandsma

Huidspecialist Dena Brandsma (28 jaar, woonachtig in Rotterdam) heeft de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool gevolgd. Inmiddels is Dena al ruim 4 jaar werkzaam als huidtherapeut. Naast haar werk bij Kliniek Dokter Robert volgt ze graag verdiepende cursussen en bijscholing over ontwikkelingen in haar vakgebied. Zo weet ze precies wat de nieuwste technieken zijn en kan zij de beste behandelingen adviseren en uitvoeren voor een mooie, gezonde huid. Je kan bij haar terecht voor bijvoorbeeld peelings, microneedling (SkinPen), IPL-behandelingen en huidverstrakking d.m.v. Ultherapy.

Dena’s interesse in huidtherapie komt voort uit haar eigen ervaring met huidproblemen (acne). Mensen helpen die last hebben van een huidprobleem geeft haar dan ook veel voldoening en energie. Met een luisterend oor en vrolijke lach stelt Dena cliënten voor, tijdens en na de behandeling op hun gemak. Haar adviezen zijn altijd eerlijk, persoonlijk en voorzien van een duidelijke uitleg. 

KP-nummer: 39101715988
Klik hier om het Kwaliteits Register Paramedici te raadplegen

Dena is ook in het bezit van een BIG & NVH registratie.

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of gratis en vrijblijvend consult?

Plan je afspraak  

PROFESSIONALITEIT EN AANDACHT

Zelfvertrouwen en een jeugdige uitstraling worden mede bepaald door het uiterlijk. Maar naarmate men ouder wordt beïnvloeden talrijke omstandigheden de natuurlijke dermale collageenstructuur: leeftijd, vermoeidheid, roken, genetische factoren, stress, ziekten, traumata, chirurgie, de natuurlijke mimiek van het gelaat, de zwaartekracht, het verdwijnen van vet in het gezicht en zelfs glimlachen. Met als gevolg: rimpels!

Wij hechten grote waarde aan rust en comfort. Onze manier van werken en het voldoende tijd nemen voor een behandeling maken dit mogelijk. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg staat ons team voor jou klaar.

WAAROM EEN GRATIS CONSULT?

Kies je voor een behandeling bij Kliniek Dokter Robert dan ben je er zeker van dat jouw wensen en verwachtingen uitgebreid besproken worden. Ook zal er transparant en eerlijk gecommuniceerd worden over wat er haalbaar en zinnig is. Wij vinden goede voorlichting van onze clienten erg belangrijk, vandaar ook dat wij vrijblijvend en gratis een consult aanbieden. Voor onze arts is het belangrijk dat wij samen met jou zorgen voor een fris en jonger uitziend resultaat waarbij je natuurlijke karakteristiek behouden wordt.

Plan nu je gratis consult

NATUURLIJKE RESULTATEN & EERLIJKHEID

Tijdens het eerste consult bij dokter Robert bespreekt hij jouw wensen en verwachtingen. Op basis van dit kennismakingsgesprek stellen we een ‘custom-care plan’ op. Je huidtype, gezichtsvorm, leeftijd en medische achtergrond vormen samen de basis van dit behandelplan. Wij staan bekend om onze zorgvuldige veilige manier van werken, natuurlijke resultaten en transparante en open voorlichting.

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met injectables als Botox® en fillers (Vistabel, Bocouture, Juvéderm, Belotero, Radiesse, Profhilo en Aliaxin). Voor o.a. de behandeling van rimpels, het verfraaien van een irregulaire huid, de liquid facelift of een lipvergroting ben je bij dokter Robert in ervaren en professionele handen.