PDO-draadlift

Vanaf € 400

VOOR EEN GLADDERE EN STRAKKERE HUID

Of bel onze kliniek in Rotterdam

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat
Resultaat PDO-draadlift

Wat doet een PDO-draadlift

PDO-draden zijn oplosbare hechtdraden die onder de huid worden geplaatst met als doel het liften of verstrakken van bijvoorbeeld het gezicht, de hals of decolleté. Bij draadliften (ook wel threadlifting genoemd) brengt de specialist met een hele dunne naald onderhuids oplosbare draden aan op het stukje huid dat versteviging en lifting nodig heeft. De draden hebben zeer kleine weerhaakjes, waarmee het onderhuidse weefsel als het ware omhoog wordt getrokken. De verouderde en verslapte huid wordt door de niet-operatieve ingreep gestimuleerd om nieuw collageen aan te maken, met een gladdere, strakkere huid als resultaat. Een PDO-draadlift is in vergelijking met een traditionele facelift een relatief kleine ingreep en een zeer effectieve methode om de huid te liften.

Resultaten van een draadlift (voor en na)

Direct na de behandeling zul je al de eerste verbeteringen zien. Het optimale resultaat laat echter zo’n 4 tot 6 weken op zich wachten: het behandelde gebied wordt door de vorming van collageen steeds steviger en strakker, en rimpels worden minder zichtbaar. Doordat het lichaam na de behandeling zelf collageen aanmaakt en zo natuurlijke onderhuidse versteviging biedt, is het effect langdurig zichtbaar. Gemiddeld profiteer je tot 2 jaar na de behandeling nog van de effecten van een threadlift, afhankelijk van je eigen collageenvorming. De PDO-draden lossen na 6 maanden tot een jaar na de behandeling volledig op.

Een draadlift behandeling is een ideale ingreep met een subtiel, verfrissend resultaat. We laten u graag zien wat een draadlift voor u kan doen en geven graag meer informatie aan de hand van een gratis en vrijblijvend consult.

GRATIS CONSULT

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

Wanneer kiezen voor een draadlift?

Een draadlift behandeling, ook wel een threadlift behandeling genoemd, is een niet-chirurgische ingreep met een puur en zo natuurlijk mogelijk resultaat. Voor ieder die een facelift een te ingrijpende operatie vindt, is een draadlift behandeling een passend alternatief. Het is dé anti-aging oplossing voor een verslapte, verouderde huid. Zachte lijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder.

Wenkbrauwen liften

Door een verslapte huid kunnen de wenkbrauwen als het ware iets wegzakken, met een verouderde uitstraling tot gevolg. Wil je weer zelfverzekerd in de spiegel kunnen kijken en er fris en jonger uitzien? Dan is de PDO-draadlift behandeling wellicht dé oplossing. Een wenkbrauwlift zorgt voor een frisse, open uitstraling. Ook kan als alternatief de Ultherapy-behandeling hier zeer geschikt voor zijn!

Hals en decolleté verstevigen

De huid van de hals en decolleté is erg dun en kwetsbaar. Rimpels zijn hier dan ook vaak sneller zichtbaar. Door de jaren heen verliest de huid bovendien aan elasticiteit, waardoor de huid in de hals en decolleté slapper wordt. Het plaatsen van PDO-draden zorgt voor een liftend effect. Door de aanmaak van collageen zullen de hals en decolleté na de behandeling steviger en strakker worden.

(Dubbele) onderkin lift

Een onderkin zijn de meeste mensen liever kwijt dan rijk. Zeker wanneer je ouder wordt, kan het zijn dat de huid rond de kin slapper wordt en extra gaat hangen. Gelukkig kan een dubbele kin met een effectieve PDO-draadlift tot het verleden worden gerekend. Door de versteviging van het aangemaakte collageen ziet u er weer fris en verzorgd uit. Bij Kliniek Dokter Robert passen we ook regelmatig een Belkyra / Kybella-behandeling toe om dit probleem aan te pakken.

Wangen / midface liften

Een veelvoorkomende klacht bij zowel mannen als vrouwen is het verslappen van de wangen. Door veroudering van de huid worden de wangen slapper en gaan deze optisch hangen, met vaak een verouderde uitstraling tot gevolg. Met een draadlift worden de wangen met onzichtbare draden gelift en verstevigt. De draden lossen op een natuurlijke manier op en door de aanmaak van collageen zal het resultaat langdurig zichtbaar zijn.

Kaaklijnlift

Door een afname van het vetvolume in je gezicht, verandering van de vorm van je skelet en verslapping van de huid wordt de kaaklijn in de loop der jaren minder duidelijk. Een verslapte huid rond de kaaklijn kan een vermoeide uitstraling geven, ook wanneer u zich juist fris en energiek voelt. Een draadlift behandeling is een passende en veilige oplossing. De huid wordt steviger en voelt strakker aan.

Voorhoofd subtiel liften

Je kent het wel: vrijwel iedereen die fronst of verbaasd kijkt, krijgt diepe rimpels in het voorhoofd. Voor even niet erg, maar als deze lijntjes of rimpels niet meer weggaan, is het tijd voor een subtiele lift. Een PDO-draadlift is een goede oplossing voor wie van deze storende lijntjes op het voorhoofd af wil.

Verschillende soorten draadlifts: veilig en op maat

De suspensiedraden die bij draadliften worden gebruikt zijn gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal is zeer biocompatibel met het menselijk lichaam. Je lichaam kan het dus goed verdragen. Het materiaal wordt ook al vele jaren in de chirurgie gebruikt. Door de jaren heen is polypropyleen dus veelvuldig getest en veilig gebleken.

Om optimaal resultaat te halen uit de draadlift behandeling, wordt altijd gekeken naar twee belangrijke factoren: de leeftijd en de mate van verslapping van de huid. Op basis hiervan bepaalt Dokter Robert welk type draad het beste past bij de huid en hoeveel hechtdraden er gebruikt zullen worden. Uiteraard wordt het behandelplan uitvoerig met je doorgenomen en bij specifieke wensen aangepast om het beoogde resultaat te bereiken. Dokter Robert is zeer ervaren in het uitvoeren van draadlift behandelingen en geeft je graag deskundig advies op maat.

Kosten van een draadlift

De kosten van een PDO-draadlift behandeling zijn afhankelijk van het type behandeling en de hoeveelheid draden die nodig zijn. Dokter Robert geeft graag deskundig advies over welke behandeling het best bij jou past. Aan de hand van het behandelplan ontvang je een persoonlijke prijsopgave.

Wenkbrauwlift, vanaf

€ 800

Verzachten fijne lijntjes onder ogen / boven lip, vanaf

€ 400

Midfacelift (wangen), vanaf

€ 1000

Onderkaaklift, vanaf

€ 800

Decolleté, vanaf

€ 800

GRATIS CONSULT

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

Nadelen en mogelijke bijwerking draadlift

Na een behandeling kan er sprake zijn van tijdelijke roodheid, lichte zwelling of een blauwe plek. Wanneer je erg intensief bezig bent, kan het zijn dat het behandelde gebied extra gevoelig is. Deze bijwerkingen verdwijnen in principe na enkele dagen.

Kliniek Dokter Robert werkt met langzaam oplosbare hechtdraden. Hierdoor is het plaatsen van een draadlift zeer veilig en zijn er weinig risico’s aan verbonden. Er worden nooit permanente draden geplaatst. De kans op blijvende complicaties is dan ook zeer klein.

Dit kun je verwachten van een behandeling

STAP 1 - Vrijblijvend consult

Allereerst ontvang je van Dokter Robert een persoonlijk advies over welke PDO-draadlift bij jou past en welke resultaten dit oplevert. Bij Dokter Robert vinden we het belangrijk dat je met de juiste verwachtingen voor een behandeling kiest. Pas wanneer jij je helemaal goed en vertrouwd voelt met de behandeling gaan we van start.

STAP 2 - Uitvoeren van de behandeling

De behandeling begint altijd met een plaatselijke verdoving en het grondig schoonmaken van het te behandelen gebied.

Tijdens de behandeling worden er meerdere PDO-draden onder de huid aangebracht met een dunne injectienaald. De hechtdraden zetten zich vast en zorgen ervoor dat de onderliggende huidlagen licht straktrekken. De behandeling is doorgaans binnen een uur klaar, waarna je direct naar huis kunt.

STAP 3 - Nazorg

In sommige gevallen wordt er na de behandeling fixerende tape aangebracht. We adviseren om de tape drie dagen te laten zitten.

Voor- en nabehandeling

Voor

Het is belangrijk om de behandelend arts te informeren over eventueel medicijngebruik. Zeker wanneer je medicijnen zoals cortison, antibiotica, slaappillen, kalmerende pillen of anticonceptie gebruikt. Informeer je arts ook wanneer je verkouden bent, keelpijn hebt en/of last van een huidaandoening krijgt.

Vlak vóór de behandeling is het belangrijk om:

  • de avond van te voren je haren te wassen
  • geen make-up of nagellak op te hebben op de dag van de behandeling
  • niet te roken
  • geen paracetamol te gebruiken

Na

Vermijd het gebruik van haarkleurmiddelen en het gebruik van behandelingen met irriterende stoffen gedurende minimaal één maand. Ook wordt geadviseerd om blootstelling aan direct zonlicht of intense warmte voor gedurende één maand te vermijden.

Na de behandeling wordt geadviseerd om ten minste één dag geen make-up te gebruiken. Ook is het raadzaam om de eerste week na de behandelingen geen lichamelijke activiteiten zoals intensief sporten te ondernemen. Ook adviseren we om tot 48 uur na de behandeling niet teveel alcohol te nuttigen.

Na een PDO-draadlift mogen esthetische gelaatsbehandelingen alleen worden uitgevoerd in overleg en met toestemming van de behandelend arts.

Veelgestelde vragen

Is een draadlift gevaarlijk?

Bij Kliniek Dokter Robert is het plaatsen van een draadlift altijd veilig. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van oplosbare hechtdraden die al jarenlang veilig worden gebruikt in de chirurgie. Daarnaast wordt er bij een draadlift behandeling niet in de huid gesneden, waardoor de kans op complicaties zoals een infectie zeer klein is. Ook vermindert dit de kans op littekenvorming.

Is een behandeling met PDO-draden pijnlijk?

Een behandeling met PDO-draden wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. De behandelde huid wordt voor de behandeling plaatselijk verdoofd. Het plaatsen van de draden wordt daardoor minder gevoeld. Na de behandeling kan de huid iets gevoeliger zijn dan normaal en wellicht beurs aanvoelen, dit kan tot 2 weken aanhouden. Er kan een blauwe plek ontstaan, wanneer tijdens de behandeling een klein bloedvat wordt geraakt tijdens het inbrengen van de injectie.

Hoe lang is het resultaat zichbaar?

De eerste verbetering is direct zichtbaar, maar na 4 - 6 weken toont het optimale resultaat zich. Het effect van de behandeling houdt gemiddeld 2 jaar aan, maar is zeker ook afhankelijk van persoonlijke factoren zoals leeftijd, levensstijl, huidtype en het huideigen vermogen om collageen aan te maken. Om collageenvorming te optimaliseren adviseren wij het gebruik van voedingssupplementen zoals de Nutraskin Collageendrank of een van de andere producten in onze webshop.

Persoonlijk advies? Maak een vrijblijvende afspraak

Benieuwd wat Dokter Robert voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Dokter Robert kijkt dan naar jouw wensen en bespreekt de verschillende behandelingen. Ook is het mogelijk een persoonlijk adviesgesprek in te plannen over aanvullende behandelingen zoals botox of peeling, om het resultaat te bereiken waar jij naar op zoek bent!

GRATIS CONSULT

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

Of bel onze kliniek in Rotterdam

VERGELIJKBARE BEHANDELINGEN

Met een Belkyrabehandeling kunnen we het probleem van een te volle onderkin aanpakken. Deoxycholinezuur wordt met een injectie in het vetweefsel gespoten die de vetcellen kapot maken. De vetcellen kunnen daardoor geen vet meer opnemen waardoor het volume van de onderkin afneemt.

Fillers bieden uitkomst bij het herstellen van verloren volume in je gezicht. Fillers creëren namelijk meer volume op de plekken waar dat nodig is. De huid in het gezicht oogt minder slap en hangt minder. Daarnaast helpen fillers om de contouren van het gelaat te accentueren en om rimpels te verzachten.

De Profhilo anti-aging behandeling zorgt voor een boost van de huid. De lichaamseigen stof Hyalironzuur zet de huid aan tot actie waardoor de huid zichzelf zal herstellen. De textuur en de conditie van de huid wordt zichtbaar verbeterd en huidverslapping wordt aangepakt. Het resultaat is dat de oorspronkelijke vorm en stevigheid van het gelaat weer terugkomt.