PROFHILO

Vanaf € 325

VERJONGING VAN DE HUID ZONDER EXTRA VOLUME

Of bel onze kliniek in Rotterdam

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat
Resultaat Profhilo

Wat is Profhilo

Profhilo is een behandeling die uitermate geschikt is als je de effecten van huidveroudering aan wilt pakken, zonder dat je een chirurgische ingreep hoeft te ondergaan. Door het injecteren van lichaamseigen puur hyaluronzuur wordt de huid gestimuleerd om zichzelf te herstellen. Het vermindert fijne lijntjes, verstevigt de huid en zelfs huidaandoeningen kunnen afnemen. Profhilo is geen filler, maar activeert de huid om te vernieuwen. Een Profhilo-behandeling wordt meestal ingezet om de effecten van huidveroudering aan te pakken in gelaat, nek en hals, decolleté, bovenarmen en handen.

Resultaten van een Profhilo-behandeling

Direct na de behandeling zie je al de eerste huidverbetering, omdat de huid beter gehydrateerd wordt. De gezichtscontouren zien er al strakker uit, maar het optimale resultaat toont zich ongeveer een maand of drie na de eerste behandeling, wanneer de huid collageen en elastine heeft aangemaakt. De huid is gehydrateerd, de gezichtscontouren zijn strakker en de huid ziet er in het algemeen gezonder uit.

Strakke gezichtscontouren en een gezonde gloed

Na ons 30e levensjaar begint de onderhuidse vetlaag langzaam te slinken en zakken de overige vet compartimenten naar beneden. De huid wordt slapper en de hoeveelheid collageen neemt af, waardoor het meeste volume richting de kaak zakt. Profhilo stimuleert de onderhuidse vetlaag en ondersteunt de collageenvorming, waardoor de huid meer glow en een betere structuur krijgt! Een frissere uitstraling, zonder kunstmatige fillers. Dankzij de huidverbeterende eigenschappen van hyaluronzuur krijgt de huid een jongere uitstraling en een frisse, gezonde gloed.

 

GRATIS CONSULT

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

Hoe lang de resultaten van de behandeling aanhouden

Resultaat na Profhilo behandeling

Het natuurlijke verouderingsproces wordt met een Profhilo-behandeling niet stilgelegd. Hoelang het effect van een behandeling zichtbaar blijft, hangt dan ook sterk af van de huidconditie, de snelheid van het volumeverlies en externe factoren zoals blootstelling aan zonlicht. Over het algemeen houdt het resultaat ongeveer 6 tot 12 maanden aan.

Begin je met een Profhilo-behandeling, dan adviseren wij om tijdens de opstartfase 2 behandelingen uit te laten voeren, met 4 weken rust ertussen. Voor optimaal behoud van het resultaat raden wij aan om daarna 1 onderhoudsbehandeling per 6 maanden uit te laten voeren. Een Profhilo-behandeling kan indien gewenst ook worden gecombineerd met een botox- of fillerbehandeling.

Wanneer kiezen voor een Profhilo-behandeling?

Gelaat

Een behandeling met Profhilo verbetert de textuur en de conditie van de huid. In de loop der jaren neemt het volume in het gezicht af en wordt de huid slapper. Het gezicht ziet er als gevolg vaak verouderd uit. Profhilo pakt huidverslapping aan en geeft de huid weer een frisse gloed. De behandeling herstelt de contouren en stevigheid van het gezicht en zorgt voor een verjonging van het gelaat.

Nek en hals

Veroudering van de huid is vaak het eerst zichtbaar in de hals. Als de huid slapper wordt ontstaan er zichtbare lijnen. Dankzij de stimulerende werking van Profhilo is huidverstrakking in het halsgebied goed mogelijk. Een Profhilo-behandeling zet de huid aan tot collageenvorming Hierdoor oogt de huid van nek en hals strakker, jonger en frisser.

Armen

Het verouderingsproces van de huid is ook goed te zien bij de bovenarmen. De huid is niet meer zo veerkrachtig als voorheen en er ontstaan lijnen aan de onderkant van de armen. Profhilo zet de huid aan tot vernieuwing, waardoor de veerkracht weer toeneemt en fijne lijnen zichtbaar verdwijnen.

Knieën

Huidveroudering in de benen laat zich vaak als eerste zien bij de knieën. Zelfs de echte sportievelingen weten dat rimpels rondom je knieën niet makkelijk weggaan, hoeveel je ook beweegt. Met een Profhilo-behandeling blijft de huid strakker, waardoor rimpels verdwijnen. Laat jouw benen er ook weer jong uitzien!

Handen

Veroudering in de handen valt de meeste mensen al snel op. De huid van de handen is niet alleen erg dun, je handen zijn ook constant in beweging. Met Profhilo wordt de huid verjongd zonder dat de handen worden opgevuld worden met een onnatuurlijk product. Profhilo geeft een prachtig, natuurlijk resultaat.

Decolleté

De huid rondom de decolleté is kwetsbaar. De huid is dunner en minder goed beschermd tegen invloeden van zon en kou dan andere plekken van het lichaam. Huidveroudering zal rond de decolleté dan ook sneller zichtbaar worden. Een Profhilo-behandeling geeft na enkele weken zichtbare verfijning van lijnen en plooien in de decolleté.

Wat kost een Profhilo-behandeling?

Iedere huid is uniek en daarom zal aan de hand van een persoonlijk consult worden bepaald hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. De uiteindelijke prijs van het behandelplan hangt dan ook af van de conditie van je huid, persoonlijke wensen en doelen. Onderstaand schema geeft de gemiddelde kosten van een behandeltraject met Profhilo weer.

Eerste consult, waarin een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld

Gratis

Losse behandeling Profhilo

€ 325

Profhilo-behandelpakket (4x behandelingen)

€ 1200
(€100 euro korting)

GRATIS CONSULT

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

De Profhilo-behandeling

Een Profhilo-behandeling wordt vaak om verschillende redenen toegepast. Het is bijvoorbeeld de ideale behandeling om huidverslapping tegen te gaan als je de stap naar botox en/of fillers te groot vindt. Bovendien wordt het door mensen vanaf 30 jaar meestal toegepast om preventief huidveroudering tegen te gaan.

100% natuurlijk bestanddeel

Profhilo bevat 100% puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, wat betekent dat er geen chemische middelen aan de behandeling te pas komen. Profhilo is geen filler, want het vult de rimpels niet op en er wordt geen volume aan de huid toegevoegd. Het hyaluronzuur in Profhilo zet de huid op een natuurlijke manier aan tot actie en stimuleert een verjonging van de huidcellen.

STAP 1 - Vrijblijvend consult

Voor de eerste behandeling vindt er een vrijblijvend consult met de arts plaats. Tijdens het consult komt ter sprake wat je wensen en/of klachten zijn. De arts geeft vervolgens aan of het gewenste resultaat met de Profhilo-behandelingen kan worden bereikt. Pas wanneer je samen met de arts hebt besloten een Profhilo-behandeling te ondergaan, wordt er een afspraak ingepland. Het is ook mogelijk de behandeling direct na het consult uit te voeren.

STAP 2 - Uitvoeren van de behandeling

In principe vereist de behandeling geen speciale voorbereiding. Het is het niet nodig om dingen te doen of te laten rondom de behandeling.

Bij een Profhilo-behandeling worden verspreid over het behandelgebied enkele injecties toegediend met de werkzame stof (hyaluronzuur). De behandeling duurt in totaal slechts 10-15 minuten.

STAP 3 - Nazorg

Na je behandeling adviseren wij om de eerste 48 uur niet te intensief te sporten, niet teveel alcohol te drinken en geen sauna, zonnebank of Turks stoombad te bezoeken.

Als je de behandeling voor de eerste keer ondergaat, dan is het in de meeste gevallen noodzakelijk om een vervolgbehandeling te doen. Ongeveer vier weken na de eerste behandeling volgt de tweede behandeling voor een optimaal resultaat. Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden wordt geadviseerd om eens per half jaar een onderhoudsbehandeling te laten doen.

We adviseren enkele tips ter harte te nemen. Dit om het herstel na de behandeling te bespoedigen en de kans op complicaties te verkleinen.

  •       Nuttig voor de behandeling geen alcohol en doe geen make-up op. Nuttig ook de eerste 48 uur na de behandeling niet teveel alcohol.
  •       Probeer intensief sporten en zwaar lichamelijk werk zoveel mogelijk te vermijden de eerste 48 uur na de behandeling.
  •       Ga niet duwen, krabben of wrijven in het behandelde gebied. Wacht de eerste 2 weken na de behandeling ook met massages of andere schoonheidsbehandelingen waarbij de behandelde gebieden worden aangeraakt.
  •       Vermijd de eerste weken zoveel mogelijk blootstelling aan externe schadelijke effecten zoals de zon, sauna, zonnebank of hitte. Wanneer je toch in de zon komt, smeer je dan goed in met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Verschil tussen Profhilo en fillers

Profhilo is geen filler. Het vult de huid niet op, maar stimuleert een huideigen proces door hyaluronzuur. De hyaluronzuur in Profhilo wordt op een andere manier gebruikt dan bij fillers. Profhilo-behandelingen stimuleren de huid om zelf collageen en elastine aan te maken. Verouderende en verzakkende weefsels worden gestimuleerd om nieuwe stevige cellen aan te maken.

Een behandeling met Profhilo kan probleemloos gecombineerd worden met een botox- of fillerbehandeling.

Wanneer wordt een Profhilo-behandeling afgeraden?

In principe is een Profhilo-behandeling geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die de huid van binnenuit wil verstevigen en verstrakken. Vanaf je 30e levensjaar neemt collageen, elastine en hyaluronzuur af waardoor er sprake kan zijn van huidveroudering. Dit is dan ook de leeftijd waarop een Profhilo-behandeling preventief kan worden ingezet.

Profhilo tijdens en rondom de zwangerschap

Er is nog onvoldoende onderzoek genoeg naar de werking van een Profhilo-behandeling bij zwangere vrouwen en bij vrouwen die borstvoeding geven. We zullen de Profhilo-behandeling dan ook niet uitvoeren wanneer je zwanger bent, van plan bent om op korte termijn mogelijk zwanger te worden of borstvoeding geeft.

Risico’s en bijwerkingen van Profhilo

Zeer veilig door lichaamseigen hyaluronzuur

Het laten uitvoeren van een Profhilo-behandeling is veilig en brengt weinig risicoʼs met zich mee. Doordat er geen middelen zijn toegevoegd aan de natuurlijke hyaluronzuur, is de kans op bijwerkingen bijzonder klein.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Het injecteren hiervan wordt daardoor door vrijwel iedereen goed verdragen. De mogelijke complicaties en/of bijwerkingen die kunnen optreden worden meestal veroorzaakt door de injecties en niet door het product zelf.

Mogelijke neveneffecten

Geen enkele medische behandeling is volledig zonder risico. Ondanks het kleine risico op bijwerkingen, kan het zijn dat er onverhoopt complicaties optreden na de behandeling. Krijg je last van bijwerkingen en/of complicaties? Neem dan direct contact op met de behandelend arts.

Mogelijke complicaties zijn: milde zwelling, roodheid of blauwe plekjes in de behandelde gebieden. Deze complicaties zijn vaak zeer mild en verdwijnen binnen enkele dagen. Zeer zelden ontstaat er een hard bultje (een granuloom) in de huid. Ook dit herstelt zich met de tijd vanzelf weer. De arts zal altijd aangeven bij welke neveneffecten en/of bijwerkingen medisch advies noodzakelijk is.

Veelgestelde vragen over Profhilo

Wat is Haenkenium Profhilo serum/crème?

Profhilo Serum Haenkenium combineert hyaluronzuur met Haenkenium, een krachtig antioxidant. De crème gaat de afbraak van hyaluronzuur tegen die normaal tijdens de veroudering plaatsvindt. Het maakt de huid elastischer en zorgt voor een gezonde gloed. Bovendien kalmeert het de huid waardoor ook huidaandoeningen zoals eczeem, rosacea en een geïrriteerde huid worden verminderd. Deze crème is een goede aanvulling op Profhilo-injecties en is verkrijgbaar bij Kliniek Dokter Robert en in onze webshop.

GRATIS CONSULT

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw uiterlijk die natuurlijke verjonging en verfrissing te geven.

Of bel onze kliniek in Rotterdam

VERGELIJKBARE BEHANDELINGEN

Met een Belkyrabehandeling kunnen we het probleem van een te volle onderkin aanpakken. Deoxycholinezuur wordt met een injectie in het vetweefsel gespoten die de vetcellen kapot maken. De vetcellen kunnen daardoor geen vet meer opnemen waardoor het volume van de onderkin afneemt.

Fillers bieden uitkomst bij het herstellen van verloren volume in je gezicht. Fillers creëren namelijk meer volume op de plekken waar dat nodig is. De huid in het gezicht oogt minder slap en hangt minder. Daarnaast helpen fillers om de contouren van het gelaat te accentueren en om rimpels te verzachten.

De Profhilo anti-aging behandeling zorgt voor een boost van de huid. De lichaamseigen stof Hyalironzuur zet de huid aan tot actie waardoor de huid zichzelf zal herstellen. De textuur en de conditie van de huid wordt zichtbaar verbeterd en huidverslapping wordt aangepakt. Het resultaat is dat de oorspronkelijke vorm en stevigheid van het gelaat weer terugkomt.