ULTHERAPY

Vanaf € 750

GEEFT JOUW HUID - ZONDER OPERATIE - EEN LIFTEND EFFECT EN ZORGT VOOR EEN STRAKKERE, JONGER OGENDE HUID.

Of bel onze kliniek in Rotterdam

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat

Wat is Ultherapy

Ultherapy is een nieuwe technologische ontwikkeling in de schoonheidsindustrie, waarmee in veel gevallen dezelfde resultaten bereikt kunnen worden als bij een operatieve facelift. Het is de ideale oplossing voor iedereen die graag een strakkere huid wil met minder rimpels en fijne lijntjes, zonder dat er een operatieve ingreep aan te pas komt. Ultherapy geeft langdurig resultaat, zonder huidbeschadigingen of littekens.

Unieke behandeling met ultrasound energie

Ultherapy is een non-operatieve behandeling waarbij micro-gefocuste ultrasound energie wordt gebruikt om de huid te liften en strakker te maken. Geluidsgolven dringen gericht door tot in de diepste lagen van de huid, waardoor de aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd. Tijdens de Ultherapy-behandeling kan de specialist met echografie jouw huidlagen duidelijk op het scherm in kaart brengen. De hitte van de ultrasound energie wordt zo altijd in de beoogde huidlaag afgegeven. Een unieke en zeer veilige techniek met verbazingwekkend goed resultaat!

Al na één behandeling langdurig resultaat

Een Ultherapy-behandeling is een zeer effectieve methode om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Vanaf je 25e levensjaar neemt de natuurlijke hoeveelheid van deze essentiële proteïnen af. Hierdoor verliest onze huid haar jeugdige elasticiteit en stevigheid, waardoor rimpels en fijne lijntjes onvermijdelijk zichtbaar worden. De resultaten van een Ultherapy-behandeling blijven langdurig zichtbaar, waardoor in de meeste gevallen met slechts één behandeling al het gewenste effect wordt bereikt!

GRATIS CONSULT

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw huid in perfecte conditie te brengen en houden.

De behandeling: van consult tot resultaat

STAP 1 - Vrijblijvend consult

Elk behandelplan begint met een persoonlijk consult bij Dokter Robert. Tijdens het consult wordt gekeken of een Ultherapy-behandeling voor jou geschikt is en of je gezondheid in orde is. Tijdens het consult krijg je uiteraard ook veel voorlichting over de behandeling, het herstel en de kosten. Omdat we alleen behandelen als jij je er goed bij voelt, zijn we altijd bereikbaar voor vragen. Ook nemen Dokter Robert en huidtherapeute Danielle met iedere cliënt persoonlijk de wensen en verwachtingen door, zodat we zeker weten dat je het resultaat krijgt waar je naar zoekt!

STAP 2 - Uitvoeren van de behandeling

Start je met de behandeling, dan zullen onze ervaren huidtherapeuten de huid eerst grondig reinigen. Vervolgens wordt op je huid afgetekend welke delen een behandeling zullen ondergaan. De Ultherapy-specialist brengt op deze plekken een speciale ultrasound gel aan, voor een optimale geleiding van de ultrasound energie en het zichtbaar maken van de verschillende huidlagen. De huidtherapeut brengt via een beeldscherm in kaart hoe de huid is opgebouwd en bepaalt zo in welke huidlaag de behandeling het meeste resultaat oplevert. Via een speciale applicator worden geluidsgolven met gefocuste energie naar precies de juiste huidlaag gestuurd.

STAP 3 - Nazorg

Een groot voordeel van Ultherapy is dat je direct na de behandeling je dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken. De eerste uren na de behandeling ervaren sommige cliënten een rode verkleuring van de behandelde huid, maar daar zie je al snel niets meer van. In enkele gevallen is er sprake van een lichte zwelling, een beurs gevoel of lichte tintelingen. Dit zijn allemaal slechts normale, milde bijwerkingen van korte duur. Verder kunnen er na een dag of 4 lichte blauwe plekken ontstaan, ook deze verdwijnen in principe vanzelf.

Geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit

Net als bij een operatieve facelift zal een Ultherapy-behandeling de huid liften en verstrakken. Wel duurt het wat langer voor je resultaat ziet: na gemiddeld 2 tot 3 maanden is de huidkwaliteit zichtbaar verbeterd. Het uiteindelijke resultaat toont zich na 6 maanden. In tegenstelling tot een operatieve facelift levert een Ultherapy-behandeling een geleidelijke verstrakking en lifting van de huid op. De behandeling met gerichte ultrasound energie stimuleert de aanmaak van collageen en heeft daardoor een langdurig, natuurlijk effect.

Het resultaat van een Ultherapy-behandeling kan per persoon verschillen en is onder meer afhankelijk van factoren zoals leeftijd, huidtype en levensstijl. Ondanks de gunstige effecten van de behandeling, zal het natuurlijke verouderingsproces niet tot stilstand komen. Mede hierdoor wordt bepaald hoelang het resultaat aan de buitenkant zichtbaar blijft.

Optimaal resultaat bereiken

Gemiddeld hebben klanten ongeveer 2 jaar plezier van het resultaat van een Ultherapy-behandeling. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een Ultherapy-behandeling in combinatie met een Radiesse-behandeling nog beter resultaat oplevert. Ook resulteert deze behandelcombinatie in een langere effectieve werking. Bij Kliniek Dokter Robert passen we de gecombineerde behandeling met Ultherapy en Radiesse dan ook vaak succesvol toe. Een Radiesse-behandeling wordt altijd na de Ultherapy-behandeling uitgevoerd.

Te behandelen gebieden

De Ultherapy-behandeling maakt het mogelijk om zonder chirurgische ingrepen of injecties de verslapte of verouderde huid te verstevigen. De ultrasoundbehandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en vormt een unieke, laagdrempelige oplossing voor veel huidproblemen. De non-invasieve behandeling kan onder meer worden toegepast op de huid rondom de wenkbrauwen, het voorhoofd, de kaaklijn, hals en decolleté. Na de behandeling zullen de contouren van het gezicht duidelijk strakker worden en krijg je weer een open en frisse uitstraling. In overleg met de arts kun je de behandeling kiezen die past bij jouw wensen en verwachtingen.

Hangende oogleden

De huid rondom de ogen is extra gevoelig. Wanneer je ouder wordt, kan het zo zijn dat de oogleden wat meer gaan hangen. De huid verslapt en dit kan een vermoeide indruk geven. Met behulp van de Ultherapy-techniek wordt de huid boven de ogen weer strakker en ga je weer met een frisse, open blik door het leven.

Hamsterwangen

Door verslapping van de huid kun je de mooie, scherpe contouren in je gezicht verliezen. Denk maar eens aan de zogeheten hamsterwangen. De duidelijke vormen van de kaaklijn worden overschaduwd door slapper geworden wangen, die als het ware over de kaaklijn heen hangen. Dit kan een vermoeide indruk geven. Ultherapy is voor dit veelvoorkomende probleem een zeer effectieve oplossing en geeft je jouw jonge, frisse uitstraling terug.

Verouderde huid van hals en decolleté

De huid van de hals en decolleté is kwetsbaar. Door veel blootstelling aan de zon gaat huidveroudering hier vaak in een hoger tempo, waardoor veel lijntjes en rimpels eerder zichtbaar worden. De huid wordt minder elastisch en verliest stevigheid door de verminderde aanmaak van collageen. Een Ultherapy-behandeling is daarom bij uitstek geschikt voor de verouderde huid van de hals en decolleté.

Kraaienpootjes

Wie kent ze niet? Bij elke lach komen er aan de zijkant van je ogen fijne lijntjes tevoorschijn, die met de jaren helaas veranderen in blijvende rimpels. Deze rimpels kun je gemakkelijk behandelen met ultrasound energie. Ultherapy pakt de huid rond de ogen gericht aan, waardoor je weer een frisse en strakke blik krijgt. Uiteraard kun je deze behandeling ook combineren met een botox-behandeling.

De drie voordelen van Ultherapy

Om een weloverwogen keuze te maken is het goed om volledig op de hoogte te zijn van wat een behandeling doet. Daarom zet Dokter Robert graag op een rijtje wat de drie grootste voordelen zijn van Ultherapy. Zo kun je zelf bepalen of deze behandeling iets voor jou is of dat je toch liever kiest voor een van de andere behandelingen die Dokter Robert aanbiedt.

Niet-invasieve behandeling

Er komen geen naalden aan te pas en er wordt niet gesneden in de huid. Hierdoor is er vrijwel geen kans op complicaties en zul je geen littekens aan de behandeling overhouden.

Geen toxines in het lichaam

Er wordt niets in je lichaam gespoten tijdens de behandeling. Door het gebruik van ultrasound energie komen er geen vreemde stoffen het lichaam in.

Geen hersteltijd en een natuurlijk resultaat

Na een behandeling hoef je niet te rusten en kun je direct weer alles doen. Het natuurlijk resultaat vormt zich geleidelijk in de maanden na de behandeling, zonder dat een grote uiterlijke verandering van het ene op het andere moment.

Wat kost een Ultherapy behandeling?

De kosten van een Ultherapy-behandeling zijn afhankelijk van het te behandelen gebied:

Ultherapy rondom ogen

€ 750

Ultherapy wangen

€ 1200

Ultherapy bovenkant hals (onderkin)

€ 1050

Ultherapy onderkant hals

€ 1050

Ultherapy decolleté

€ 975

Ultherapy gehele hals

€ 1600

Ultherapy wangen en bovenkant hals

€ 2100

Ultherapy wangen, hals en decolleté

€ 2950

GRATIS CONSULT

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw huid in perfecte conditie te brengen en houden.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt een Ultherapy-behandeling?

De duur van een behandeling hangt af van de grootte van het gebied dat wordt behandeld. Een Ultherapy-behandeling voor een lift rond het oog duurt doorgaans zo’n 30 minuten. Voor een behandeling van de huid in de hals of decolleté nemen we gemiddeld 1,5 uur de tijd.

Is een Ultherapy-behandeling pijnlijk?

De geluidsgolven die bij Ultherapy worden gebruikt, zijn door klanten eerder omschreven als kleine ‘stroomstootjes’. Tijdens de behandeling bouwt zich in de diepe huidlaag warmte op, wat soms vervelend of branderig kan aanvoelen. Een behandeling met Ultherapy is dus niet pijnvrij en kan in enkele gevallen zelfs wat ongemak geven. Uiteraard is het mogelijk om voor een prettigere behandeling vooraf een lichte pijnstiller zoals paracetamol te slikken.

Is een behandeling met Ultherapy veilig?

Ultherapy is een niet-invasieve behandeling, wat betekent dat er niet in de huid gesneden of geïnjecteerd wordt. Daarmee sluiten we veel onnodige risico’s uit. De Ultherapy-methode is door de Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd en is voorzien van een Europese CE-markering. Ultrasound (ook wel echografie genoemd) wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar veilig en doeltreffend gebruikt. In onze cosmetische kliniek Dokter Robert ben je dus verzekerd van een volledig veilige behandeling.

GRATIS CONSULT

Zeer korte wachttijden
Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat

Samen met jou zal ik tijdens een eerste gratis en vrijblijvende consult jouw wensen bespreken om zo jouw persoonlijke plan op te stellen. Aan de hand van dit plan leg ik je op een duidelijke en transparante manier uit wat de diverse mogelijkheden zijn om jouw huid in perfecte conditie te brengen en houden.

Of bel onze kliniek in Rotterdam